Dosar penal întocmit de polițiștii din Țăndărei după ce au prins un copil de 14 ani la volanul unui autoturism furat

Cetățean moldovean, depistat în trafic fără drept de a conduce. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din Țăndărei au întocmit un dosar de cercetare penală după ce au prins un copil de 14 ani la volanul unui autoturism pe care îl luase fără știrea reprezentanților legali.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 7 iunie, în jurul orei 23.30, polițiștii din Țăndărei au oprit în trafic, pentru control, un autoturism ce avea o deplasare sinuoasă pe raza orașului.

„La volanul autovehiculului a fost identificată o persoană de sex masculin, iar cu ocazia legitimării, polițiștii au constatat că este vorba despre un minor de 14 ani. În urma interogării bazelor de date a reieșit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea ar fi fost sustras fără știrea reprezentanților legali”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*