Cinci persoane rănite într-un accident rutier petrecut, noaptea trecută, pe DN 2, în afara localității Urziceni

Accident rutier produs azi-noapte, în jurul orei 23.30, pe DN2, la ieșirea din municipiul Urziceni. FOTO ISU Ialomița

Cinci persoane, între care și o fetiță de șase ani,  au fost rănite, noaptea trecută, în jurul orei 23.30, într-un accident rutier petrecut pe DN 2, în afara localității Urziceni.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, în timp ce un tânăr de 24 de ani, din comuna Borănești, conducea un autoturism pe DN 2, din direcția București către Buzău, ar fi intrat în impact cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie de 40 de ani din județul Vrancea. Din accident a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, conducătoarea auto și doi pasageri din autoturismul condus de aceasta, și două din autoturismul condus de tânărul de 24 de ani.

La fața locului au ajuns și pompierii de la Stația Urziceni, fiind necesare efectuarea unor manevre de descarcerare în scopul eliberării trupului șoferiței, cu multiple traumatisme, dintre fiarele avariate ale mașinii. Familia acesteia, un bărbat de 47 de ani și copilul lor, o fetiță de 6 ani, au suferit de asemenea traumatisme în urma impactului. Cu toții au primit îngrijirile primare de la echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la spitalul din Urziceni în stare de conștiență.

Conducătorul in vârstă de 24 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*