Cartierul Buliga din Fetești va rămâne fără apă, în data de 4 septembrie

Cartierul Buliga din Fetești va rămâne fără apă, în data de 4 septembrie, în urma unor lucrări ale RAJA.

Luni – 04 septembrie 2023, se vor executa lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din cartierul Buliga, municipiul Fetești. Prin urmare, în intervalul orar 08.00 – 16.00, se va sista furnizarea apei potabile în întregul cartier.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele RAJA vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă” – a informat RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*