Bărbați reținuți după ce au furat peste 10.000 de lei dintr-o societate din Fierbinți-Târg

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au reținut ieri, doi bărbați de 21 și 34 de ani, din municipiul Urziceni, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 10 februarie, polițiștii de investigații criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, în vârstă de 21 și 34 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

“În fapt, la data de 17 octombrie 2023, cei în cauză ar fi pătruns în incinta unei societăți din orașul Fierbinți-Târg, de unde ar fi sustras suma de 10.320 de lei.

Cei doi bărbați de 21 și 34 de ani au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței pentru luarea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză” – IPJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*