Bărbat condamnat la un an de închisoare pentru furt calificat, prins de polițiștii din Țăndărei

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Paul Alexe

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Orașului Țăndărei au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au pus în executare un mandat, emis de Judecătoria Fetești, pe numele unui bărbat de 38 de ani, din orașul Țăndărei.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*