Avansări în gradul următor la Jandarmeria Ialomița, cu ocazia Zilei Naționale a României

Jandarmi avansați în grad. FOTO IJJ Ialomița

Pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu 3 ofițeri și 12 subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au fost înaintați în gradul militar următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad.

“Astăzi, 05 decembrie, jandarmii ialomițeni care s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă au fost felicitați de către comandantul unității, care le-a înmânat noile grade.

La ceremonia avansării în gradul militar următor a participat și dl. Marin Constantin, prefectul județului Ialomița, care le-a mulțumit militarilor pentru devotamentul și efortul depus în îndeplinirea sarcinilor profesionale, alături de îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria” – Jandarmeria Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*