Aproximativ 200 de jandarmi vor fi la datorie la evenimentele ce vor avea loc în județul Ialomița pe timpul minivacanței de Crăciun

Jandarmii ialomițeni vor asigura ordinea publică la evenimentele ce vor avea loc în județ. FOTO: IJJ Ialomița

Jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele ce vor avea loc în spațiul public pe timpul minivacanței de Crăciun, astfel:

Vineri, 23 decembrie:

  • la Urziceni, începând cu ora 15.30, pe platoul Casei de Cultură, la recitalul de colinde;
  • la Țăndărei, începând cu ora 16.00, în Parcul Central, la concertul de colinde „Deschide ușa creștine”;
  • la Fetești, începând cu ora 17.00, în Parcul Central, la spectacolul artistic „Serbările Crăciunului”.

Vineri și sâmbătă, 23 și 24 decembrie, începând cu ora 17.00, în Piața Revoluției din Slobozia, la spectacolele artistice ocazionate de Târgul de Crăciun.

Duminică și luni, 25 și 26 decembrie, la parohiile locale, la manifestările religioase ocazionate de „Nașterea Domnului”.

Marți, 27 decembrie, la parohiile locale, la manifestările religioase ocazionate de sărbătoarea „Sfântul Ștefan”.

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului infracțional și contravențional, prevenirea și combaterea traficului/ consumului de substanțe interzise, respectarea reglementărilor legislației în vigoare privind materialele pirotehnice și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*