Angajări la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița

IJJ Ialomița face angajări

Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița organizează concursuri în vederea ocupării a trei posturi vacante de subofițer, prin încadrare directă sau rechemare în activitate.

Este vorba de:

  • subofițer tehnic principat în specialitatea Administrare Patrimoniu Imobiliar și  Protecția Mediului;
  • subofițer tehnic principat în specialitatea Tehnologia Informaţiei;
  • subofițer tehnic principat în specialitatea Securitate și Sătătate în Muncă.

Înscrierile se fac exclusiv online la adresa de e-mail: concurs@jandarmeriaialomiţa.ro, data  limită  de  depunere  a  cererilor  de  înscriere este 15.10.2021, ora 12:00, inclusiv în zilele nelucrătoare, iar data  limită  de  depunere  a  dosarelor este 20.10.2021, ora 12:00.

Concursurile vor consta în susținerea unei probe scrise, de tip test grilă, pentru verificarea cunoştinţelor profesionale relevante pentru îndeplinirea atribuţiilor posturilor scoase la concurs, în acord cu tematica și bibliografia de concurs stabilită de comisiile de concurs.

Toate informațiile privind cerințele posturilor, condițiile de încadrare, calendarul concursurilor, formularele necesare, inclusiv tematica și bibliografia pot fi obținute accesând: www.jandarmeriaialomita.ro secțiunea Carieră-Angajări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*