Amenzi de aproape 75.000 de lei, în urma activităților desfășurate de polițiști, în județul Ialomița, pentru siguranța cetățenilor

Polițiștii ialomițeni au intensificat pe parcursul zilei de marți, 25 mai, controalele în trafic, centre comerciale sau zone aglomerate, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual.

Potrivit IPJ Ialomița, în ultimele 24 de ore polițiștii au intervenit la 66 de evenimente, dintre care 21 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 5 infracțiuni și au aplicat 187 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 74.400 de lei.

Astfel, 16 persoane au fost identificate și amendate în cursul zilei de marți pentru nerespectarea măsurilor de protecție socială, respectiv portul măștii de protecție în spațiile unde aceasta este obligatorie.

Polițiștii rutieri au acționat pe toate arterele din județul Ialomița pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind reținute 11 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, forțele de ordine au fost prezente în zonele unde se pot forma aglomerări de persoane și au efectuat verificări, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, la 40 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și în 9 mijloace de transport persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*