AJFP Ialomița a rambursat TVA în anul 2023,  în valoare de peste 102,64 milioane de lei

Mai mulți bani. FOTO arhivă
Mai mulți bani. FOTO arhivă

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în anul 2023, conform selecției naționale, T.V.A. în valoare de 102,64 milioane de lei, cu 6,81 milioane lei mai mult decât în anul 2022.
Totodată, au fost efectuate auto-compensări din T.V.A.-ul de rambursat în valoare de 41,82 milioane lei.
Raportat pe fiecare subunitate teritoriala, volumul restituirilor efective de T.V.A. in anul 2023, se prezintă astfel:
– Activitatea de colectare persoane juridice și fizice Slobozia – 42,49 milioane lei, cu 5,64 milioane lei mai mult decât în perioada ianuarie – decembrie 2023
– Serviciul Fiscal Municipal Urziceni – 17,52 milioane lei, cu 1,23 milioane lei mai mult decât în perioada similara a anului trecut;
– Serviciul Fiscal Municipal Fetești  –  11,11 milioane lei, cu 985,18 mii lei mai puțin decât în cele doisprezece luni ale anului precedent;
– Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomița – 31,52 milioane lei, cu 925,38 mii lei mai mult decât în anul 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*