Adolescent de 17 ani, reținut de polițiștii ialomițeni după ce a violat o bătrână de 86 de ani, din Adâncata

Un tânăr de 17 ani, din județul Brașov a fost reținut de polițiștii ialomițeni fiind bănuit că ar fi pătruns în locuința unei femei 86 de ani, din comuna Adâncata, și, prin folosirea forței fizice, ar fi violat-o.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, în cursul zilei de luni, 19 iulie, tânărul s-ar fi deplasat la locuința victimei, situată în comuna Adâncata, ar fi pătruns în casă și ar fi forțat-o pe femeie să întrețină relații sexuale cu el. După comiterea faptelor, acesta ar fi părăsit locuința, fiind identificat în scurt timp de polițiști  pe DN 1D, pe raza comunei Jilavele și condus la sediul Poliției pentru cercetări.

În acest caz, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele, sub coordonarea  procurorului din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

Adolescentul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Ialomița, iar în cursul zilei de marți, 20 iulie, va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*