Acțiuni eficiente ale polițiștilor din Ialomița: peste 150 de sancțiuni și cinci permise de conducere reținute în ultimele 24 de ore

Polițiștii din Ialomița au desfășurat în ultimele 24 de ore ample acțiuni pentru asigurarea siguranței cetățenilor. Peste 70 de agenți au acționat în întregul județ, aplicând peste 150 de sancțiuni contravenționale și reținând cinci permise de conducere.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, pe data de 14 iunie, polițiștii au organizat filtre rutiere atât în mediul urban, cât și rural, cu scopul de a descuraja încălcările regulilor de circulație și de a preveni accidentele de circulație. În urma acestor acțiuni, au fost aplicate 154 de sancțiuni contravenționale în valoare de 49.000 de lei.

De asemenea, în cadrul intervențiilor la cele 104 evenimente raportate, dintre care 98 au fost sesizate prin numărul de urgență 112, polițiștii au constatat 15 infracțiuni, inclusiv cinci împotriva persoanelor, cinci împotriva patrimoniului și cinci infracțiuni flagrante la regimul rutier.

În vederea menținerii ordinii și siguranței publice, polițiștii au reținut cinci permise de conducere și au retras șapte certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*