Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni pe raza municipiului Urziceni

Acțiune a polițiștilor ialomițeni. FOTO IPJ Ialomița cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni au declanșat, miercuri, 10 martie, o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, precum și pentru reducerea riscului rutier de producere a accidentelor de circulație. Au fost desfășurate și șapte percheziții domiciliare, în urma cărora 3 persoane a fost reținute pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Potrivit IPJ Ialomița, 65 de efective de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița precum și jandarmi ialomițeni au desfășurat o razie pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, diminuarea riscului de producere a accidentelor rutiere, prevenirii răspândirii virusului COVID-19 precum și pentru punerea în executare a șapte mandate de percheziție domiciliară, ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

„Față de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 42 de ani, s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, un autovehicul și mai multe scule electrice. Totodată, la domiciliul bărbatului de 42 de ani, polițiștii au identificat 3.680 de țigarete pentru care cel în cauză nu a putut prezenta documente de proveniență, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de deținerea, producerea transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

În cadrul filtrelor rutiere instituite, au fost verificate 120 de autovehicule și legitimate peste 150 de persoane. Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 11.275 de lei, iar un permis de conducere a fost reținut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*