Accident rutier produs pe DN2A, pe raza satului Orboești. O femeie a ajuns la spital

Accident rutier produs pe DN2A, pe raza satului Orboești. FOTO ISU Ialomița

Echipaje de la Detașamentul Slobozia – Garda de Intervenție Slobozia, cu o autospecială SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingere și un echipaj al SAJ Ialomița au intervenit vineri, în jurul orei 09.15 pe DN 2A, pe raza satului Orboești – comuna Andrășești, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șase persoane. În urma evenimentului au rezultat patru victime conștiente și neîncarcerate care au fost asistate de echipajele SMURD și SAJ de la locul intervenției.

O victimă de sex feminin cu vârsta de 44 de ani a fost preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, iar celelalte trei victime au refuzat transportul la spital.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*