Accident rutier pe DN 2C, la ieșire din orașul Amara. O persoană a ajuns la spital

Accident rutier pe DN 2C, la ieșire din orașul Amara. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de duminică, 1 mai, în jurul orei 08.00, în ajutorul victimelor unui accident rutier petrecut pe DN 2C, la ieșire din orașul Amara, către localitatea Grivița. Un autoturism s-a răsturnat în afara șoselei, o persoană fiind rănită.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul accidentului au fost alocate de urgență trei echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora a intervenit și un echipaj al SAJ Ialomița.

„În urma impactului a rezultat o victimă, conștientă și neîncarcerată, care a fost monitorizată de echipajele medicale la locul intervenției. Ulterior a fost preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare”, au transmis reprezentanți ai ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*