Accident rutier grav în localitatea ialomițeană Păltinișu. Un motociclist și un pieton au murit după ce s-au intersectat pe carosabil

În urma accidentului au rezultat două victime. FOTO Captură video
În urma accidentului au rezultat două victime. FOTO Captură video

Un teribil accident rutier a avut loc în seara de marți, 3 martie, spre miercuri. Două persoane și-au pierdut viața la intrare în localitatea Paltinișu, care aparține de comuna Perieți.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că un tânăr de 25 de ani, din Municipiul Slobozia, în timp ce conducea o motocicletă pe DN2, din direcția Urziceni către Slobozia, a lovit un pieton ce s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului, un bărbat de 30 de ani din localitatea Păltiniș, precum și decesul motociclistului.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*