10 elevi jandarmi se află în practică la Jandarmeria Ialomița

Elevi jandarmi, în practică. FOTO Jandarmeria Ialomița

În perioada 18 martie – 26 aprilie, 10 elevi din cadrul Școlilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni și ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, vor desfășura primul stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomița.

Cei 10 elevi au fost primiți în colectivul unității, unde li s-au prezentat scopul și obiectivele stagiului de practică, zona de competență a unității și misiunile desfășurate de jandarmi.

“Aceștia vor fi repartizați să desfășoare activități în cadrul structurilor de pază și protecție instituțională ale inspectoratului, fiind îndrumați pe toată perioada de tutori profesionali, cadre militare cu experiență.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele activități ce vor fi desfășurate vizând însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv.

Totodată, activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice dobândite în cursul anului școlar, precum și formarea și dezvoltarea deprinderilor practice” – Jandarmeria Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*