Polițiștii ialomițeni au emis două ordine de protecție provizorii, pe numele unor bărbați care și-ar fi lovit concubinele

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii ialomițeni au emis în ultimele 48 de ore, două ordine de protecție provizorii, pe numele a doi bărbați de 46 și 48 de ani, care și-ar fi lovit concubinele.

În primul caz, înregistrat în data de 4 aprilie, Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 45 de ani din municipiul Slobozia, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani.

De asemenea, la data de 5 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coșereni au fost sesizați prin apel 112, de o femeie de 62 de ani din comuna Axintele, cu privire la faptul că ar fi fost lovită de concubinul său, un bărbat de 48 de ani, pe fondul consumului de alcool.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că în ambele cazuri se impune emiterea unor ordine de protecție provizorii.

Pe numele celor doi bărbați au fost emise ordine de protecție provizorii, pentru o perioadă de 5 zile.

Polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*