ILnews TV: Marian Neacșu, candidatul PRO România Ialomița pentru demnitatea de deputat: “Eu cred că alegerile ar fi trebuit amânate până în primăvară!”

Marian Neacșu, candidat PRO România Ialomița pentru Camera Deputaților. FOTO Facebook

Deputat pentru două mandate, în perioada 2008-2016, fost vicepreședinte al Camerei Deputaților și lider de grup parlamentar, Marian Neacșu candidează pentru un nou mandat de deputat, fiind desemnat să deschidă lista candidaților PRO România, circumscripția Ialomița. Bun comunicator, eficient în organizare, Marian Neacșu este cel ce coordonează campania națională a PRO România.

Conștient de importanța exercițiului electoral pentru orice democrație, Marian Neacșu consideră, totuși, că alegerile parlamentare ar trebui amânate până în primăvară, în condițiile în care situația pandemică în România se agravează de la o zi la alta, iar sistemul medical românesc se află în prag de colaps. Mai mult, candidatul PRO România consideră că în climatul actual nu pot fi asigurate condiții minime de desfășurare a campaniei electorale, atât în privința aspectelor tehnice, cât și în ceea ce privește asigurarea siguranței sanitare pentru candidați și alegătorii cărora aceștia li se adresează.

În ceea ce privește viitoarea sa activitate de parlamentar, Marian Neacșu spune că va continua să sprijine inițiativele legislative care vin în întâmpinarea necesităților fermierilor și agricultorilor, la fel cum a făcut-o și în precedentele mandate de deputat. Despre acest subiect, precum și despre proiectele pe care le are în vedere, Marian Neacșu a discutat, la ILnews TV, cu jurnalistul Paul Alexe.

La alegerile locale din 27 septembrie, filiala ialomițeană a obținut cel mai bun scor electoral dintre toate filialele județene din țară ale PRO România. Acest lucru îi oferă lui Marian Neacșu și colegilor săi speranța că PRO România Ialomița poate trimite în Parlamentul României un senator și un deputat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*