VIDEO Scandal cu bâte pe o stradă din Vlașca. Au intervenit polițiștii și jandarmii

Percheziții pentru destructurarea unei grupări ce se ocupă cu proxenetism și trafic de minori. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii și jandarmii au intervenit în seara de Paște în cartierul Vlașca, acolo unde situația a degenerat după ce între două familii a izbucnit un scandal pe fondul unor nemulțumiri mai vechi. Oamenii legii au reușit să îi potolească, iar patru persoane care cu această ocazie au încălcat termenii izolării la domiciliu au fost carantinate, iar altele au ajuns la poliție.

Forțele de ordine trimise inițial pentru a aplana scandalul au fost depășite de situație, numărul localnicilor ieșiți din curți cu bâte pentru a-și regla conturile depășind câteva zeci. S-a cerut suplimentarea forțelor de ordine și au fost trimise echipaje de poliție, jandarmii Grupării Mobile „Tomis“ Constanța aflați în Țăndărei și cei din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

Conflictul a fost aplanat, patru persoane dintre scandalagii, care se aflau în izolare la domiciliu și au încălcat astfel termenii au fost duse în carantină instituționalizată la Amara. Forțele de ordine au stat până după miezul nopții pe străzile din Vlașca, acestea reintrând în dispozitiv în cursul dimineții de 20 aprilie.

VIDEO: Facebook/Info trafic poliția Fetești – Ialomița, Legi, Evenimente rutiere, Știri / IJJ Ialomița

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*