Un tânăr sub influența alcoolului și fără permis de conducere a intrat cu mașina într-un gard în localitatea ialomițeană Cegani

Dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului şi conducere fără permis. FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr din Bordușani s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce, aflat sub influența alcoolului și neavând permis de conducere, a intrat cu un autoturism într-un gard din Cegani.

Potrivit IPJ Ialomița, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată în dimineața zilei de marți, 9 noiembrie, în jurul orei 02.00, cu privire la faptul că pe raza localității Cegani un autoturism ar fi intrat în gardul unei societăți comerciale.

La fața locului polițiștii a fost identificat atât autovehiculul cât și șoferul acestuia, un bărbat în vârstă de 23 de ani, din comuna Bordușani, care în momentul verificărilor emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Municipal Fetești unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării concentrației de alcool în sânge.

Cu ocazia verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează verificări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*