Un șofer aflat în stare de ebrietate a omorât un pieton în zona Malu din Ialomița, fugind apoi de la locul faptei

Pieton ucis de un șofer aflat în stare de ebrietate. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna ialomițeană Alexeni, a fost omorât sâmbătă, 21 august, de un șofer aflat în stare de ebrietate, acesta fugind apoi de la locul faptei.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, în seara zilei de sâmbătă, 21 august, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 2A, în zona Malu, s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane.

„La fața locului polițiștii au stabilit că în evenimentul rutier a fost implicat un pieton, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Alexeni, care ar fi fost lovit de un autoturism în timp ce traversa strada. În urma impactului pietonul a decedat”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

Șoferul autoturismului a părăsit locul accidentului, însă polițiștii l-au identificat în cel mai scurt timp, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Ion Roată. În urma testării cu aparatul Drager, acesta a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*