Un pompieri din Fetești, detașat la ISU Dobrogea, Detașamentul Cernavodă, a decedat în urma infecției cu COVID-19

Plt. adj. Viorel Dimboi a pierdut lupta cu COVID-19

Plutonierul adjutant Viorel Dimboi avea 49 de ani și lucra detașat la ISU Dobrogea. În cursul zilei de 13 aprilie a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase după ce în urmă cu câteva zile a început să se simtă rău și să facă febră chiar în timpul serviciului. A fost transferat la București, dar starea sa s-a agravat, iar în cursul dimineții de 18 aprilie a decedat. 

Aproximativ jumătate din detașamentul de pompieri din Cernavodă a ISU Dobrogea este în carantină după ce plutonierul adjutant Viorel Dimboi a fost confirmat cu COVID-19 în data de 13 aprilie. Starea sa de sănătate s-a agravat, iar pe 17 aprilie a fost transferat la INBI „Matei Balș“ din capitală. Din păcate, nici aici medicii nu au mai putut face nimic pentru el, în cursul dimineții de 18 aprilie survenind decesu. „

Un camarad pompier a fost ales de Dumnezeu să se alăture armatei îngerilor… În această dimineață, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele pompierilor constănțeni, care au pierdut un camarad de nădejde, om deosebit și un profesionist desăvârșit. Cu profundă tristețe, anunțăm încetarea din viață, în această dimineață, plt. adj. Viorel Dimboi, la numai 49 de ani. Încadrat la Detașamentului de Pompieri Cernavodă / ISU Constanta, camaradul nostru a pierdut lupta în linia întâi, cu perfidul virus SARS-CoV-2. În cariera sa, Viorel a participat la numeroase intervenții alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii. Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Cerurilor, eroule, iar familiei greu încercate să îi dea alinare. Noi, camarazii tăi îți plângem plecarea prematură și atât de neașteptată din mijlocul nostru și sperăm ca, de acum înainte, să ți se întoarcă tot binele pe care l-ai făcut aici, în scurta ta viață pe pământ. Ai fost și vei rămâne eroul nostru și al tuturor celor care au beneficiat de ajutorul tău! Drum bun, Viorel, drum bun, camarade!” “La moarte numai corpul moare. Viața nu moare,nici conștiința,nici realitatea.Iar viața nu este niciodată atât de vie ca după moarte.Pompierii nu mor niciodată,ei ard mereu în sufletele oamenilor pe care i-au salvat…Să ne rugăm pentru camaradul Viorel Dimboi, să-l cinstim cu demnitate, cu onoare…și suntem datori să nu-l uităm!!”, este mesajul colegilor săi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Patru pompieri, colegi cu cel care a decedat de COVID-19, sunt internați la Spitalul Municipal Fetești – Ialomița NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*