Trei tineri reținuți de polițiștii ialomițeni printru tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere

Polițiștii ialomițeni au reținut joi, 28 octombrie, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, trei tineri cu vârste cuprinse între 21 și 26 ani, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Potrivit IPJ Ialomița, faptele au fost reclamate poliției în data de 27 octombrie, de către un bărbat de 28 de ani, din comuna Bărbulești, care a sesizat faptul că mașina pe care o conducea ar fi fost lovită intenționat de un autoturism.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că apelantul se deplasa pe raza municipiului Urziceni, unde ar fi fost acroșat de un autoturism în care se aflau trei persoane, ulterior acestea ar fi aruncat cu obiecte contondente în autovehiculul bărbatului de 28 de ani.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, în baza probatoriului administrat, față de cei trei tineri cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Ialomița.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*