Trei șoferi, prinși de polițiștii ialomițeni circulând pe drumurile publice cu permisele suspendate

Trei șoferi, prinși de polițiștii ialomițeni circulând pe drumurile publice cu permisele suspendate

Polițiștii ialomițeni au depistat în cursul zilei de marți, 13 iulie, trei șoferi care circulau pe drumurile publice cu permisele suspendate.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, polițiștii Secției Nr. 4 Rurală Coșereni, în timp ce desfășurau activități de control în cadrul unui filtru rutier în zona Popasului Sinești au oprit un autoturism ce se deplasa pe DN2, din direcția București către Urziceni. În urma legitimării, polițiștii au stabilit că la volan se află un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Iași, care are dreptul de a conduce suspendat pe o perioadă de patru luni.

În aceeași zi, în jurul orei 18.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Țăndărei, în timp ce desfășurau activități de control și supraveghere a traficului rutier au oprit, pe raza orașului Țăndărei, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani. Șoferul a declarat polițiștilor că nu are permisul de conducere asupra sa, în urma interogării bazelor de date s-a stabilindu-se faptul că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule cu restricții – suspendat.

Noaptea trecută, în jurul orei 01.00, polițiștii rutieri din Slobozia au identificat un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, ce figurează în bazele de date cu restricții – suspendat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*