Trei adulți și un minor au fost răniți în urma a două accidente rutiere înregistrate în județul #Ialomița

Mașină de poliție. FOTO ILnews.ro

În cursul zilei de 4 februarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au intervenit la două accidente de circulație, soldate cu rănirea a patru persoane.

Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 09:00 pe DJ 213, în afara localității Gura Ialomiței.  Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit că, în timp ce un bărbat de 50 ani, din județul Brăila, conducea un autoturism pe DJ 213, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curba deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens si a intrat în impact cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 29 ani, din municipiul Slobozia.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui minor în vârstă de 3 ani și o femeie de 39 de ani din primul autoturism, precum și a femeii de 29 de ani, conducătoarea auto a celui de-al doilea autovehicul.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs în jurul orei 14:00, în localitatea Movila.  În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 65 de ani, conducea un autoturism pe raza localității Movila, nu ar fi acordat prioritate de trecere într-o intersecție, unui biciclist, pe care l-a acroșat.

În urma producerii accidentului, a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto cât și biciclistul au fost testați cu aparatul alcooltest Drager, rezultatele fiind negative.

Șoferului i-a fost reținut permisul de conducere, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*