Tinerii din Ialomița, îndemnați să se îndrepte spre o carieră de pompier

Pompierii au reușit în scurt timp să lichideze incendiul. FOTO cu rol ilustrativ

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat în cadrul Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, în perioada martie – aprilie 2021.

„Pentru această sesiune sunt disponibile 300 de locuri, cu durata studiilor de un an, perioada pentru depunerea cererilor de înscriere fiind 15 – 28 februarie 2021. Recrutarea candidaților din județul Ialomița se va realiza la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, din municipiul Slobozia, Strada Lacului nr. 23, zilnic, între orele 08.00 – 16.00, prin intermediul structurii de resurse umane”, au precizat reprezentanții instituției.

Locurile disponibile sunt repartizate astfel:

  • subofițer de pompieri şi protecție civilă – 278 locuri, din care: 275 IGSU (2 pentru romi), 1 IGAv, 1 DGA, 1 DGPI;
  • maistru militar auto – 22 locuri, din care: 5 IGSU, 2 DGPI, 1 CMPS, 3 DGCTI, 1 DGA, 4 IGPR, 5 IGJR, 1 IGAv.

Pentru informații suplimentare privind documentele necesare pentru înscriere, condițiile de participare la concurs şi criteriile specifice, persoanele interesate se vor adresa personalului cu atribuții de recrutare a candidaților din cadrul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, (din municipiul Slobozia, Strada Lacului nr. 23), la telefon 0243.232.396/0243.232.397, interior 27008, sau vor putea accesa următoarele adrese de web: www.isujialomita.eu, www.scoaladepompieri.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*