Tânăr de 22 ani, reținut de polițiștii ialomițeni după ce a furat dintr-o casă un telefon mobil și articole electrocasnice

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr de 22 de ani, bănuit că ar fi intrat în locuința unui bărbat din comuna Vlădeni și ar fi sustras un telefon mobil și articole electrocasnice. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii din cadrul Secția 3 Poliție Rurală Stelnica au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 22 de ani, din comuna Vlădeni, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit că în noaptea de 10/11 martie a.c., tânărul ar fi sustras un telefon mobil și articole electrocasnice dintr-o locuință de pe raza comunei Vlădeni.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*