Tânăr de 21 de ani, reținut după ce a furat 17.500 de lei dintr-o casă din Manasia

Cartușe de vânătoare deținute ilegal, confiscate de polițiști de la un localnic din Manasia

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat în luna ianuarie, a fost reținut de polițiștii ialomițeni în cadrul unei acțiuni în sistem integrat. Forțele de ordine au efectuat și o percheziție în localitatea Manasia, la domiciliul unui bărbat bănuit de comiterea aceleiași fapte.

Potrivit IPJ Ialomița, activitățile de documentare și investigare efectuate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Manasia și Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au condus la identificarea unui tânăr de 21 de ani, din comuna Manasia, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat din locuință.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 27/28 ianuarie, persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în locuința unui bărbat de 44 de ani, din comuna Manasia, de unde ar fi sustras suma de 17.500 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată în cursul zilei de marți, 9 februarie, fiind condusă la sediul poliției unde, în baza probatoriului administrat, a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. Totodată, a fost recuperat o parte din prejudiciu, în cuantum de 5.300 de lei.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, în baza unui mandat de percheziție emis de Judecătoria Urziceni, polițiștii Postului de Poliție Manasia și cei din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 31 de ani, din localitatea Manasia, fiind identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor suma de 350 de euro, o sabie, precum și mai multe aparate de uz casnic.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, cu sprijinul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*