Spectacole folclorice ale ansamblului „Doina Bărăganului“ la Căminul Cultural Slobozia Nouă

Consiliul Județean Ialomița. FOTO G. M.
Consiliul Județean Ialomița. FOTO G. M.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița organizează în cadrul programului cultural „Când eram pe Ialomița“ un spectacol folcloric la care va participa ansamblul „Doina Bărăganului“, cu soliștii Alexandra Simoiu, Nicole Dumitrașcu și Nicoleta Rădinciuc. Invitați în recital vor fi și tineri artiști locali.

Spectacolul este realizat în colaborare cu Direcția Educație, Cultură și Tineret Slobozia.  Evenimentul va avea loc la Căminul Cultural Slobozia Nouă, în data de 20 mai, începând cu ora 16.00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Totodată, sâmbătă, 21 mai, vor avea loc la Căminul Cultural Giurgeni manifestările dedicate Zilei Comunei Giurgeni. Cu această ocazie organizatorii invită dansatorii ansamblului „Doina Bărăganului“ al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița și soliștii Nicole Dumitrașcu și Nicoleta Rădinciuc Vlad să susțină un spectacol folcloric. Vor mai prezenta momente artistice ansamblurile folclorice „Miorița“ din Țăndărei și „Cununa Bărăganului“ din Săveni.

În cadrul acestui eveniment va fi omagiat și maestrul coregraf Mihai Runcan a cărei activitate artistică a fost strâns legată de formațiile artistice din Giurgeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*