Slobozia iese, la noapte, din carantină

Slobozia iese, la noapte, din carantină. FOTO Facebook Primăria Slobozia

Măsura carantinei zonale pentru municipiul Slobozia va înceta, la miezul nopții de joi spre vineri, în conformitate cu reevaluarea riscului epidemiologic în vederea instituirii carantinei zonale.

Totodată, potrivit Primăriei Slobozia, la nivelul municipiului se vor aplica în continuare măsurile prevăzute în Hotărârea Guvernului nr. 1065/11.12.2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 decembrie, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și a Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 135 din 14.12.2020, ca urmare a încadrării în limitele de incidență cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile peste 3/1000 de locuitori.

Carantinarea municipiului Slobozia a fost dispusă în urmă cu o lună, în data de 13 noiembrie, ca urmare a creșterii accelerate a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*