Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Spitalul Județean de Urgență Slobozia. FOTO Paul Alexe

După cum am mai anunțat, în luna martie a anului curent au început lucrările de consolidare, renovare şi modernizare ale Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia (SJUS), ocazie cu care cabinetele vor fi relocate în clădirea principală a spitalului, etajul 2, corp E.

„Noul spațiu alocat cabinetelor medicale este unul mai puțin generos, însă mutarea este doar temporară pe durata desfăşurării lucrărilor de reabilitare. Ne cerem scuze pentru disconfortul generat şi vă asigurăm că vom întreprinde toate demersurile pentru recepția lucrărilor înainte de termenul prevăzut, de 18 luni. Ne vom reîntâlni în noul ambulatoriu într-o atmosferă nouă, modernă cu specialități noi, care să răspundă pe deplin nevoilor dumneavoastră de accesare a serviciilor medicale”, au transmis reprezentanții unității sanitare.

Accesul se va face pe poarta principală (poarta 1) continuând prin holul central folosind scările sau liftul destinat vizitatorilor, începând cu data de 15 iunie. De la această dată nu se va mai putea accesa zona Ambulatoriului de Specialitate prin intrarea dinspre strada Decebal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*