Razie a polițiștilor ialomițeni în Urziceni și Bărbulești

Razie a polițiștilor ialomițeni în Urziceni și Bărbulești. FOTO IPJ Ialomița

Acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni și comunei Bărbulești pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, precum și pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Au fost aplicate 179 de sancțiuni contravenționale și constatate 3 infracțiuni în flagrant, privind punerea în circulație a unor produse susceptibile a fi contrafăcute și conducere pe drumurile publice fără permis.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de vineri, 29 ianuarie, pe raza municipiului Urziceni și comunei Bărbulești, în intervalul orar 13.00 – 15.30, au fost angrenate 70 de efective de ordine publică, poliție rutieră și investigarea criminalității economice, precum și jandarmi ialomițeni. În cadrul acțiunii polițiștii au desfășurat activități pe linie de verificare a legalității transportului de mărfuri, precum și pentru prevenirea și combaterea comercializării de produse contrafăcute, diminuarea riscului de accidente rutiere și răspândirea virusului COVID-19.

Au fost verificate 325 de autovehicule și legitimate peste 500 de persoane. Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 179 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 39.225 de lei. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație. Totodată, în cadrul controalelor au fost verificate 39 de societăți comerciale, pe linia legalității desfășurării actelor de comerț.

În urma verificărilor, la doi operatori economici au fost identificate în stocul de marfă și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe articole de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute, ce aveau o valoare totală de vânzare de 1.800 de lei.

În cauză au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”. De asemenea, a fost depistat în flagrant, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Bărbulești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*