Raed Arafat a vizitat vineri, 14 ianuarie, județul Ialomița

Raed Arafat a vizitat vineri, 14 ianuarie, județul Ialomița. FOTO Prefectura Ialomița

Ministrul secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, doctor Raed Arafat a vizitat vineri, 14 ianuarie, județul Ialomița. Ministrul a fost însoțit de general maior, Dan Paul Iamandi, inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, colonel Marius Dogeanu, șeful Direcției Generale pentru Protecție Civilă și doctorul Alin Popa, șef Serviciu de formare medicină de urgență din cadrul Direcției de Asistență Medicală de Urgență.

Prima întâlnire de lucru s-a desfășurat la sediul Instituției Prefectului Județul Ialomița, unde Raed Arafat a fost întâmpinat de prefectul Constantin Marin, de cei doi subprefecți, respectiv Tonița Manea și Gheorghe Babagianu. La masa discuțiilor s-au aflat administratorul public al județului Alexandru Potor, medicul șef al Unității de Primiri Urgențe, doctor Anca Telehuz și directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, doctor Aldabsheh Jamil, precum și directorul Serviciului Județean de Ambulanță, doctor Olimpia Popescu și directorul medical al unității, doctor Gelu Păun.

Scopul întâlnirii a fost de identificare a problemelor de organizare și funcționare cu care se confruntă pe linie de urgență județul Ialomița, precum și identificarea de soluții pentru creșterea capacității de intervenție și reducerea timpilor de reacție în situații de urgență.

În cadrul discuțiilor, prefectul Constantin Marin și-a manifestat susținerea pentru serviciile de urgență județene, argumentând necesitatea optimizării acestora, mai ales în relațiile cu cetățenii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*