Primarul Sloboziei, Dragoș Soare, a intrat în izolare după ce a fost confirmat pozitiv la testul Covid-19

Primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare. FOTO Facebook

Primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare, a intrat în izolare pentru două săptămâni după ce a fost confirmat pozitiv la testul Covid-19.

Anunțul a fost făcut chiar pe pagina sa de Facebook, unde primarul a mai spus și că se simte bine.

„Din păcate, în data de 3 ianuarie am fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, motiv pentru care sunt in izolare timp de 14 zile.  M-am testat pentru că aveam câteva simptome ușoare și mă simt în continuare bine, starea mea de sănătate fiind una mai degrabă bună. Sper ca situația să nu se agraveze în zilele următoare, dar probabil că ce a fost mai rău a trecut”, a scris Dragoș Soare pe pagina sa de socializare.

El atrage atenția că infecția cu SARS-CoV-2 este un pericol real, care nu a trecut deși rata de incidență în Slobozia a scăzut destul de mult în ultima săptămână, și anunță că centrele de vaccinare din municipiu sunt pregătite.

„Vestea bună este că cele două centre de vaccinare care vor funcționa în Slobozia sunt pregătite să funcționeze și că în curând va începe vaccinarea pentru persoanele cuprinse în etapa 2”, a mai scris Dragoș Soare în postarea de pe Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*