Primăria Țăndărei extinde sistemul de camere de supraveghere din oraș. Contractul, adjudecat prin achiziție directă de o firmă din Slobozia

Montare de camere de supraveghere în județul Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Montare de camere de supraveghere în județul Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Țăndărei ar putea să devină un oraș mai sigur. Acesta este și scopul extinderii rețelei de camere de supraveghere din localitate inițiat de Primărie.

La sfârșitul lunii iulie 2019, Primăria iniția acest proiect cu finanțare prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița (ADI). Suma alocată ajungea la peste 381.000 lei, iar cofinanțarea venită din partea primăriei depășea 81.000 lei.

Pe 20 ianuarie 2020, Primăria orașului Țăndărei a făcut primul pas pentru implementarea proiectului. Firma aleasă de administrația locală este MMG Security SRL, cu sediul în Strada Stadionului din Slobozia. Primăria nu a recurs la o licitație, ci a urmat pașii printr-o cumpărare directă.

Prețul acestei lucrări este de 273.902 lei.

Firma care a câștigat proiectul are de urmat acum mai mulți pași:

  1. Depunerea documentației de obținere a avizelor.
  2. Proiectul pentru autorizarea execuției lucrărilor
  3. Proiectul tehnic
  4. Verificarea tehnică de calitate a proiectului tehnic
  5. Asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul execuției lucrărilor.
  6. Construcții și instalații
  7. Montaj utilaje tehnologice
  8. furnizarea utilajelor
  9. Organizarea de șantier.

MMG SECURITY este o firmă administrată de Cristian Marius Meleandra. În anul 2018, firma a avut 6 angajați și a înregistrat venituri de 743.450 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*