Primăria Slobozia le recomandă contribuabililor să folosească serviciile online

Primăria Slobozia le recomandă contribuabililor să folosească serviciile online

Pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Primăria Slobozia recomandă contribuabililor să evite deplasarea la ghișeele prin Direcției Impozite și Taxe Locale și să utilizeze serviciile online.

„În acest scop, venim în sprijinul cetățenilor și punem la dispoziția celor interesați metode alternative la distanță, dezvoltate în scopul eficientizării procesului de soluționare a cerințelor acestora”, au precizat reprezentanții instituției.

Soluții pentru transmiterea documentelor in format electronic:

Pe aceste numere de telefon persoanele interesate pot transmite documente sau pot obține diverse informații. Documentele astfel primite vor fi înregistrate, iar solicitantului i se va transmite numărul de înregistrare. Stadiul în care se găsește documentul poate fi verificat la adresa http://www.sloboziail.ro:8087/Registratura/Document.aspx.

Eliberarea documentelor soluționate se va face către solicitant prin scanare documentului semnat. În cazul în care se dorește, se pot transmite documente semnate electronic în format pdf.

Totodată, Direcție Impozite și Taxe Locale pune la dispoziția contribuabililor și servicii de plată electronică. Pentru a achita taxele și impozitele locale online:

  • Accesați pagina de înrolare în sistem: https://www.sloboziail.ro/impozite/inregistrare.php;
  • Completați formularul cu datele tale de identificare;
  • Atașați o fotografie a cărții de identitate, în cazul persoanei fizice, sau a certificatului de înmatriculare al societății, în cazul persoanelor juridice, și semnați cererea.

Cererea poate fi soluționată favorabil doar în cazul în care dețineți bunuri mobile/ imobile pe raza Municipiului Slobozia. Pentru a realiza plăti electronice este necesar ca și contribuabilii sa fie posesorii unui cont bancar curent.

Pentru taxele fără debit – amenzi, taxe judiciare de timbru, libera trecere etc, contribuabilii pot accesa site-ul www.Ghiseul.ro, plată fără autentificare, cu selectarea localității unde îşi au domiciliul/ sediul persoanele fizice sau juridice. Pentru codul de cont corespunzător plații dorite, trebuie accesată lista conturilor IBAN, disponibila pe http://www.sloboziail.ro/…/2014/anunturi/conturi-iban.pdf

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*