Primăria Slobozia, condusă de viceprimar după ce mandatul primarului a încetat înainte de termen

Viceprimarul municipiului Slobozia, Gabriel Mușat. FOTO Facebook

Viceprimarul municipiului Slobozia, Gabriel Mușat, a fost ales să preia atribuțiile de primar după ce, prin ordin al prefectului, mandatul primarului Adrian Mocioniu a încetat înainte de termen.

Consiliul Local al Municipiului Slobozia s-a reunit, miercuri dimineață, în ședință extraordinară de îndată pentru a desemna unul dintre cei doi viceprimari să preia, interimar, atribuțiile de primar.

La ședință au participat 15 consilieri, iar alegerea viceprimarului care să preia atribuțiile de primar s-a făcut prin vot secret. Cu unanimitate de voturi, Gabriel Mușat a fost ales să exercite temporar atribuțiile primarului, până la validarea mandatului noului primar, urmare alegerilor autorităților administrației publice locale din 27 septembrie 2020.

Primarul desemnat a mulțumit consilierilor locali pentru încrederea acordată și îi asigură pe cetățenii municipiului Slobozia că va continua activitatea curentă a instituției, ducând mai departe proiectele aflate în derulare.

„Prioritatea actualei conduceri o reprezintă, la acest moment, pregătirea deschiderii noului an școlar”, a precizat Gabriel Mușat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*