Primăria Fetești: „Până la sfârșitul acestei veri în oraș nu va mai fi nicio stradă de pământ!”

Se lucrează la pietruirea ultimelor străzi din cartierul Coloniști. FOTO Primăria Fetești
Se lucrează la pietruirea ultimelor străzi din cartierul Coloniști. FOTO Primăria Fetești

Municipiul Fetești are o infrastructură stradală de aproximativ 150 km, iar în urmă cu patru ani 60 la sută, dintre străzile orașului erau din pământ.

Primăria a început, încă de atunci, un proces de pietruire și de întreținere a acestora, în toate cartierele.

„Proiectul se apropie de final, mai exact până la sfârșitul acestei veri în orașul nostru nu va mai fi nicio stradă de pământ”, au transmis reprezentanții primăriei.

Echipe ale societății Drumuri Municipale Fetești lucrează la pietruirea ultimelor străzi de acest gen din cartierul Coloniști, zilele trecute fiind pietruite Prelungirea Cantonului și Magaziei.

„Dacă vremea va permite, în perioada următoare se vor face și lucrări de întreținere, deoarece din cauza ploilor abundente au fost afectate mai multe străzi cu piatră, o mare parte dintre acestea fiind în cartierul Fetești Oraș”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*