Pompierii ialomițeni și cei călărășeni luptă în continuare pentru a stinge incendiul izbucnit de două zile pe raza satului Horia

Pompierii luptă în continuare pentru stingerea focului izbucnit de vineri pe raza satului Horia. FOTO SIU Ialomița

Pompierii ialomițeni și cei călărășeni acționează de două nopți și o zi pentru a stinge o rezervă de furaje aprinsă în câmp, în satul Horia, din comuna Axintele. Misiunea, începută din noapte zilei de vineri, continuă și duminică, 13 martie.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, pompierii de la Detașamentul Urziceni sunt în continuare pe raza satului Horia, din comuna Axintele.

„Incendiul nu s-a extins, se acționează în continuare pentru identificarea focarelor ascunse cu un buldoexcavator de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Axintele, o autospecială de stingere cu apă și spumă de la ISU Ialomița  și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la ISU Călărași. Misiunea este în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii luptă în continuare pentru stingerea focului izbucnit de vineri pe raza satului Horia. FOTO SIU Ialomița

Incendiul a izbucnit în seara zilei de vineri, 11 martie, în raionul de competență al ISU Călărași, care, din cauza arderii foarte mari, a solicitat în sprijin și forțe de la ISU Ialomița. Deși vântul puternic a ridicat probleme pompierilor, aceștia au reușit menținerea arderii în perimetrul rezervei de furaje, împiedicând extinderea flăcărilor către comunitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*