Pompierii ialomițeni participă la o misiune de căutare pe Dunăre în cazul unui marinar dispărut

Consiliul Județean Ialomița investește peste 23.000 de lei într-o barcă cu motor destinată ISU Ialomița. FOTO cu rol ilustrativ

Două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și Stația de Pompieri Fetești din cadrul ISU Ialomița, au intervenit cu două bărci pneumatice pentru căutarea unui bărbat (marinar) dispărut în Dunăre.

Solicitarea a venit de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, pompierii de aici fiind solicitați din data de 23 ianuarie , în jurul orei 22.30, când persoana ar fi căzut în Dunăre la km fluvial 347-500 metri, în dreptul localităţii Izvoarele din judeţul Constanţa.

Potrivit solicitării, echipajele din cadrul celor două subunități de intervenție au efectuat misiuni de căutare pe braţul Borcea, începând cu ora 09:40. Concomitent, pe braţul Bala, echipaje ale Gărzii de Coastă au efectuat misiuni de căutare a aceluiaşi bărbat dispărut, iar pe fluviul Dunărea s-au efectuat operaţiuni asemănătoare de către echipaje specializate destinate misiunilor de căutare în mediul acvatic ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.

Luciul apei a fost cercetat până la lăsarea serii, dar persoana nu a fost găsită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*