Polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi indivizi care nu aveau permis de conducere

Străzile din Țăndărei și Slobozia au fost luate cu asalt de poliție. FOTO IPJ Ialomița

Doi indivizi care s-au urcat la volanul unor mașini și au plecat la plimbare deși permisele de conducere se aflau în custodia poliției pentru încălcări ale Codului Rutier s-au ales cu dosare penale.

În cursul zilei de 21 aprilie, în jurul orei 9.00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Bordușani, au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din localitatea Cegani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că șoferul figurează cu permisul de conducere reținut.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceiași zi, în jurul orei 20:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din municipiul Slobozia. În urma verificărilor documentelor personale și ale autovehiculului a reieșit că șoferul are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Șoferii au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele indicând în ambele cazuri o valoare negativă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*