Polițiștii din Urziceni i-au întocmit unui individ un dosar penal pentru furtul uni autoturism, conducere fără permis și sub influența alcoolului

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, în data de 30 ianuarie, în jurul orei 16:00, în timp ce efectuau un filtru rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 37 de ani, din comuna Ion Roată.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest DRAGER, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la Spitalul din Urziceni, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

În urma verificării documentelor conducătorului auto și ale autovehiculului, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

De asemenea, polițiștii au stabilit că persoana în cauză ar fi sustras autoturismul din localitatea Broșteni, deplasându-se pe DN 2A până în municipiul Urziceni, unde a fost interceptat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*