Plecați după proxeneți și cămătari, polițiștii ialomițeni s-au mulțumit cu confiscarea unei baterii de artificii și amenzi de circulație

Mascații au descins în locațiile vizate. FOTO ILnews.ro

10 percheziții domiciliare, articole pirotehnice ridicate de polițiști, 127 de sancțiuni contravenționale aplicate și o infracțiune constatată în flagrant, este bilanțul unei acțiuni de amploare desfășurată de polițiștii ialomițeni pe raza comunelor Bărbulești și Jilavele, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale.

Aproape 100 de polițiști de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și cel al jandarmilor, au desfășurat în cursul zilei de 26 februarie, o razie în cadrul căreia au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de camătă, șantaj și proxenetism.

În urma descinderilor, polițiștii au ridicat, de la domiciliul unui bărbat din localitatea Jilavele, o baterie de artificii din categoria a II-a, deținută fără drept.

În cadrul acțiunii au fost instituite filtre rutiere Drumul Național 2A, în principalele intersecții, zone de acces și ieșiri din localitățile Bărbulești și Jilavele, precum și pe raza localităților învecinate.

Polițiștii au aplicat 127 de sancțiuni contravenționale în valoare de 21.400 de lei, și au reținut 7 permise de conducere, pentru viteză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*