Percheziții în comuna Bordușani pe linie de acvacultură și pescuit

Trei motoare de ambarcațiune, o barcă pescărească, 69 de unelte de pescuit, aproximativ 6.800 de metri de ață și nylon monofilament precum și 19 kilograme de pește congelat și icre negre au fost descoperite miercuri, 09 februarie, de polițiștii din cadrul Serviciului Județean Transporturi Ialomița, în urma a două percheziții domiciliare făcute în comuna Bordușani.

Potrivit IPJ Ialomița, poliţiştii ialomițeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Bordușani, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni privind pescuitul și acvacultura. În urma descinderilor, poliţiştii Serviciului Județean Transporturi Ialomița au descoperit la cele două locații trei motoare de ambarcațiune susceptibile a proveni din furt, o ambarcațiune pescărească din lemn, 69 de unelte de pescuit, aproximativ 6.800 de metri de ață și nylon monofilament, 18 kilograme de pește congelat din diferite specii, un kilogram de icre negre și 320 de kilograme de porumb boabe. Valoare totală a bunurilor, ce au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, este de aproximativ 51.000 de lei.

Două persoane au fost conduse la sediul poliției pe bază de mandate de aducere. Perchezițiile au fost desfășurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*