Patru pompieri, colegi cu cel care a decedat de COVID-19, sunt internați la Spitalul Municipal Fetești

Spitalul Municipal Fetești „Anghel Saligny“. FOTO Google maps/Emil Bănică

Patru pompieri din cadrul ISU Dobrogea, colegi cu Viorel Dimboi care a decedat din cauza COVID-19, confirmați și ei ca fiind infectați cu noul coronavirus, sunt internați în Spitalul Municipal Fetești. În cadrul Detașamentului Cernavodă unde era angajat feteșteanul au fost confirmate în total 15 cazuri de îmbolnăvire în rândul pompierilor.  

Numărul pompierilor din Detașamentul Cernavodă al ISU Dobrogea confirmați cu SARS Cov-2 este în creștere. După ce inițial, în urma testărilor au zece persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, alte cinci cazuri au fost confirmate de autorități la sfârșitul acestei săptămâni. În total, numărul pompierilor infectați cu SARS COV-2 a ajuns la 15.

„Menționăm faptul ca nu a fost afectata activitatea Detașamentului, a fost mărita capacitatea operațională . Avem resursele necesare pentru toate intervențiile și vom răspunde prompt la toate apelurile 112.

Menționăm că la nivelul tuturor subunităților ISU Dobrogea s-a realizat decontaminarea acestora, au fost luate măsuri pentru dezinfecția și igienizarea spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent“, susțin reprezentanții ISU Dobrogea.

Pompierii bolnavi sunt asimptomatici și cu o stare generală bună. Patru dintre aceștia sunt internați la Spitalul Municipal Fetești, iar restul la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*