Pacient transportat cu elicopterul la spital în urma unui accident rutier petrecut în Bărcănești

Accident rutier cu două victime pe DJ 201, în Bărcănești. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină miercuri, 22 decembrie, la un accident rutier petrecut pe DJ 201, în localitatea Bărcănești, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Ialomița, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, iar în sprijin au sosi un echipaj al SAJ Ialomița și elicopterul SMURD.

„În urma evenimentului, au rezultat două victime, șoferii celor două autoturisme, care au fost monitorizați de echipajele medicale la locul intervenției. Ulterior, o victimă a fost preluată de echipajul elicopterului SMURD și transportată la o unitate spitalicească din municipiul București, iar cealaltă victimă a refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsurile PSI la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*