Oferte pentru consultanță și supervizare „Lucrări în stațiile CF Fetești și Ciulnița, de pe linia de cale ferată București – Constanța”

Gara din Fetești. FOTO Mihai Voiculescu
Gara din Fetești. FOTO Mihai Voiculescu

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA informează că patru firme de specialitate au depus oferte la procedura de licitație deschisă pentru Servicii de consultanță și supervizare a proiectării și execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Lucrări în stațiile CF Fetești și Ciulnița”.

Firmele participante la procedura de achiziție, care a avut termen limită de depunere a ofertelor, 8 februarie, sunt următoarele:

  1. SC CONSIS PROIECT
  2. TPF INGINERIE SRL
  3. TPF GETINSA EUROESTUDIOS SRL
  4. TECNIC CONSULTING Engineering Romania SRL

„Menționăm faptul că, în cadrul serviciului de consultanță și supervizare se va urmări modul de elaborare a proiectului tehnic, care trebuie să respecte regulamentele legale în vigoare și prevederile HG nr. 907/2016, privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice, cu modificările ulterioare”, precizează CFR SA.

De asemenea, în domeniul managementului execuției pentru verificarea derulării lucrărilor de construcții și instalații aferente obiectivului „Lucrări în stațiile CF Fetești și Ciulnița, de pe linia de cale ferată București – Constanța”, contractantul va desfășura activități de coordonare, consultanță și supervizare.

Valoarea estimată a contractului este de 4.992.516,79 lei fără TVA , iar sursa de finanțare va fi asigurată din Fonduri de Coeziune și de la Bugetul de Stat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*