Numărul deceselor din județul Ialomița ale persoanelor infectate cu COVDI-19 a ajuns la 12

Spitalul Județean de Urgență Slobozia, Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Spitalul Județean de Urgență Slobozia, Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Până astăzi, 19 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 8.746 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.892 au fost declarate vindecate și externate.

La nivel național, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până acum, 434 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, au decedat. La nivelul județului Ialomița, numărul deceselor a ajuns la 12, ultimul caz fiind al unei femei în vârstă de 58 de ani. Aceasta a fost internata în data de 10 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Slobozia și în aceeași zi a survenit și decesul. Au fost prelevate probe de anatomie patologică, iar în urma analizelor de laborator, cazul a fost confirmat cu COVID-19 în data de 15 aprilie, Grupul de Comunicare Strategică făcând public rezultatul în cursul zilei de 19 aprilie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*