Numărul deceselor ale persoanelor pozitive COVID-19 din județul Ialomița, în creștere

Spitalul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Spitalul Județean de Urgență Slobozia, Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Două noi decese au fost înregistrate în Spitalul Județean de Urgență Slobozia la pacienți care au ieșit pozitiv la testarea pentru coronavirusul COVID-19. Astfel, numărul deceselor înregistrate la nivel de județ a ajuns la 7.

Decesul numărul 6 la nivel local și 127 la nivel național este un un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Ialomița. Internat în secția ATI a Spitalului Județean de Urgență în data de 31 martie. A doua zi, pe 1 aprilie i-au fost recoltate probe pentru COVID-19, la aceiași dată fiind confirmat pozitiv. A decedat în cursul zilei de 3 aprilie.

La aceiași dată a decedat și o femeie în vârstă de 62 de ani, cazul 133. Pacienta a fost internată inițial în Secția Medicină Internă a Spitalului Județean de Urgență Slobozia în data de 31 martie, iar pe 1 aprilie a fost transferată pe Terapie Intensivă, când i-au fost recoltate și probe pentru COVID-19. A fost confirmată pozitiv pe 2 aprilie, iar o zi mai târziu a survenit și decesul. Pacienta suferea de diabet zaharat tip II, HTA afecțiuni renale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*